Mikhaleva&Co відкриває представництва у Великобританії та Польщі

Mikhaleva&Co відкриває представництва у Великобританії та Польщі

У відповідь на запити наших клієнтів та намагаючись бути ще більш ефективними на міжнародних ринках, цього року ми прийняли рішення про власне масштабування послуг за кордон.

Першими країнами для нашої експансії було обрано Великобританію та Польщу. Наразі експортуємо три напрямки послуг, які, на наш погляд, є одними з найбільш затребуваними в цих країнах і ми можемо скласти конкуренцію місцевим постачальникам.

Це, насамперед, креативний напрямок – розробка логотипів, брендбуків, корпоративної айдентики, макетування. Ще одна наша сильна сторона – це створення сайтів, лендингів, інтернет-магазинів, мобільних додатків тощо. Тож, ми активно просуваємо й цей напрямок.

Потужна команда та набутий досвід просування наших клієнтів через лідерів думок на міжнародних ринках дозволяє нам запропонувати цю послугу і локально нашим потенційним клієнтам у Великобританії та Польщі. Таким чином, інфлюенсер-маркетинг було обрано третім напрямком для експорту наших послуг.

У Польщі компанія працює під брендом MikhalevaPL, компанію зареєстровано у Варшаві. Представництво очолила Софія, які перед цим відповідала за напрямок веб-дизайну.

Британське представництво працює в Бірмінгемі під брендом 8NCM, позиціонується як креатив-бутик, оскільки цей напрямок користується найбільшою популярністю серед споживачів.

Міжнародна експансія дозволяє нам не тільки розширити ринки збуту для нашої компанії, але й відкриває більш широкі можливості для українських клієнтів, які користуються послугами масштабування свого бізнесу.

Вже стартували перші рекламні діджитал кампанії у Британії та Польщі. Планування та креативи для таргетингових кампаній за кордоном були створені у тому числі й із залученням штучного інтелекту. Також активно використовуються можливості database, email-маркетингу з кастомними алгоритмами, look like таргетинг у соціальних мережах.

Звертайтеся:

Представництво у Польщі – тел. +48 733 807 459, e-mail: info@mikhaleva.pl

Представництво у Великобританії – тел. +44 204 577 2065, e-mail: info@8ncm.uk